Richtlijn 2001/15/EG van de Commissie van 15 februari 2001 inzake stoffen die voor specifieke voedingsdoeleinden aan voor bijzondere voeding bestemde levensmiddelen mogen worden toegevoegd (Voor de EER relevante tekst)
Richtlijn 2001/15/EG van de Commissie van 15 februari 2001 inzake stoffen die voor specifieke voedingsdoeleinden aan voor bijzondere voeding bestemde levensmiddelen mogen worden toegevoegd (Voor de EER relevante tekst)
2001L0015 — NL — 31.12.2009 — 003.001
Dit document vormt slechts een documentatiehulpmiddel en verschijnt buiten de verantwoordelijkheid van de instellingen
RICHTLIJN 2001/15/EG VAN DE COMMISSIE (PB L 052, 22.2.2001, p.19) |
ingetrokken bij:
Publicatieblad | ||||
nr. | blz. | datum | ||
Verordening (EG) nr. 953/2009 van de Commissie van 13 oktober 2009 | L 269 | 9 | 14.10.2009 |