Home

Verordening (EU) nr. 909/2010 van de Commissie van 11 oktober 2010 tot vaststelling van de toewijzingscoëfficiënt die moet worden toegepast op aanvragen van certificaten voor de uitvoer, in 2011, van kaas naar de Verenigde Staten van Amerika in het kader van bepaalde GATT-contingenten

Verordening (EU) nr. 909/2010 van de Commissie van 11 oktober 2010 tot vaststelling van de toewijzingscoëfficiënt die moet worden toegepast op aanvragen van certificaten voor de uitvoer, in 2011, van kaas naar de Verenigde Staten van Amerika in het kader van bepaalde GATT-contingenten

Artikel 1

De overeenkomstig Verordening (EU) nr. 635/2010 ingediende uitvoercertificaataanvragen voor de in de bijlage bij de onderhavige verordening vermelde productgroepen en de in kolom 3 daarvan met „16-Tokyo, 16-, 17-, 18-, 20- en 21-Uruguay” aangeduide contingenten worden aanvaard, mits de in kolom 5 van de bijlage aangegeven toewijzingscoëfficiënten worden toegepast.

Artikel 2

De overeenkomstig Verordening (EU) nr. 635/2010 ingediende uitvoercertificaataanvragen voor de productgroep en het contingent die in kolom 3 van de bijlage bij de onderhavige verordening zijn aangeduid met „22- en 25-Tokyo, 22- en 25-Uruguay”, worden aanvaard voor de aangevraagde hoeveelheden.

Uitvoercertificaten kunnen worden afgegeven voor de extra hoeveelheden die worden verdeeld door toepassing van de in kolom 6 van de bijlage aangegeven coëfficiënten, op voorwaarde dat de marktdeelnemer deze binnen een week na publicatie van de onderhavige verordening aanvaardt en dat hij de vereiste zekerheid stelt.

Artikel 3

Deze verordening treedt in werking op de dag van de bekendmaking ervan in het Publicatieblad van de Europese Unie.

Deze verordening is verbindend in al haar onderdelen en is rechtstreeks toepasselijk in elke lidstaat.

BIJLAGE

Productgroep zoals aangegeven in de aanvullende aantekeningen in hoofdstuk 4 van het Harmonised Tariff Schedule of the United States

Aanduiding van groep en contingent

Voor 2011 beschikbare hoeveelheid

(in ton)

Toewijzingscoëfficiënt als bedoeld in artikel 1

Toewijzingscoëfficiënt als bedoeld in artikel 2

Nummer van de aantekening

Groep

(1)

(2)

(3)

(4)

(5)

(6)

16

Not specifically provided for (NSPF)

16-Uruguay

3 446,000

0,1635967

17

Blue Mould

17-Uruguay

350,000

0,0833333

18

Cheddar

18-Uruguay

1 050,000

0,3125000

20

Edam/Gouda

20-Uruguay

1 100,000

0,1776486

21

Italian type

21-Uruguay

2 025,000

0,0851556

22

Swiss or Emmenthaler cheese other than with eye formation

22-Tokyo

393,006

4,9125750

22-Uruguay

380,000

4,7500000

25

Swiss or Emmenthaler cheese with eye formation

25-Tokyo

4 003,172

4,2262326

25-Uruguay

2 420,000

2,5548447