VERORDENING (EG) Nr. 3326/94 VAN DE COMMISSIE van 21 december 1994 tot wijziging van Verordening (EEG) nr. 2915/79 van de Raad houdende vaststelling van de produktengroepen en de bijzondere voorschriften betreffende de berekening van de heffingen in de sector melk en zuivelprodukten
VERORDENING (EG) Nr. 3326/94 VAN DE COMMISSIE van 21 december 1994 tot wijziging van Verordening (EEG) nr. 2915/79 van de Raad houdende vaststelling van de produktengroepen en de bijzondere voorschriften betreffende de berekening van de heffingen in de sector melk en zuivelprodukten
VERORDENING (EG) Nr. 3326/94 VAN DE COMMISSIE van 21 december 1994 tot wijziging van Verordening (EEG) nr. 2915/79 van de Raad houdende vaststelling van de produktengroepen en de bijzondere voorschriften betreffende de berekening van de heffingen in de sector melk en zuivelprodukten
DE COMMISSIE VAN DE EUROPESE GEMEENSCHAPPEN,
Gelet op het Verdrag tot oprichting van de Europese Gemeenschap,
Gelet op Verordening (EEG) nr. 234/79 van de Raad van 5 februari 1979 inzake de procedure voor aanpassingen van de nomenclatuur van het gemeenschappelijk douanetarief voor landbouwprodukten (1), gewijzigd bij Verordening (EEG) nr. 3209/89 (2), en met name op artikel 2, lid 1,
Gelet op Verordening (EEG) nr. 804/68 van de Raad van 27 juni 1968 houdende een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector melk en zuivelprodukten (3), laatstelijk gewijzigd bij Verordening (EG) nr. 2807/94 (4), en met name op artikel 14, lid 6,
Overwegende dat bij Verordening (EG) nr. 3115/94 van de Commissie van 20 december 1994 tot wijziging van de bijlagen I en II bij Verordening (EEG) nr. 2658/87 van de Raad met betrekking tot de tarief- en statistieknomenclatuur en het gemeenschappelijk douanetarief (5) is bepaald dat per 1 januari 1995 wijzigingen worden aangebracht voor bepaalde soorten kaas van GN-code 0406;
Overwegende dat in artikel 14 van Verordening (EEG) nr. 804/68 is bepaald dat op de onder deze verordening vallende produkten een heffing bij invoer wordt toegepast;
Overwegende dat in Verordening (EEG) nr. 2915/79 van de Raad (6), laatstelijk gewijzigd bij Verordening (EG) nr. 3423/93 (7), ter uitvoering van artikel 14, lid 6, van Verordening (EEG) nr. 804/68 de produktgroepen en de bijzondere voorschriften betreffende de berekening van de heffingen in de sector melk en zuivelprodukten zijn vastgesteld; dat Verordening (EEG) nr. 2915/79 dienovereenkomstig moet worden gewijzigd;
Overwegende dat de in deze verordening vervatte maatregelen in overeenstemming zijn met het advies van het Comité van beheer voor melk en zuivelprodukten,
HEEFT DE VOLGENDE VERORDENING VASTGESTELD:
Artikel 1
In de bijlage bij Verordening (EEG) nr. 2915/79 worden de produktgroepen van de groepen 7 en 10 vervangen door die welke in de bijlage zijn vermeld.
Artikel 2
Deze verordening treedt in werking op de derde dag volgende op die van haar bekendmaking in het Publikatieblad van de Europese Gemeenschappen.
Zij is van toepassing met ingang van 1 januari 1995.
Deze verordening is verbindend in al haar onderdelen en is rechtstreeks toepasselijk in elke Lid-Staat.
Gedaan te Brussel, 21 december 1994.
Voor de Commissie
René STEICHEN
Lid van de Commissie
(1) PB nr. L 34 van 9. 2. 1979, blz. 2.
(2) PB nr. L 312 van 27. 10. 1989, blz. 5.
(3) PB nr. L 148 van 28. 6. 1968, blz. 13.
(4) PB nr. L 298 van 19. 11. 1994, blz. 1.
(5) PB nr. L 345 van 31. 12. 1994, blz. 1.
(6) PB nr. L 329 van 24. 12. 1979, blz. 1.
(7) PB nr. L 312 van 15. 12. 1993, blz. 8.
BIJLAGE
"" ID="1"> "7> ID="2">0406 90 02> ID="3">Emmentaler, in platte cilindrische vorm, met een rijpingstijd van drie tot vier maanden, met een vetgehalte van 45 gewichtspercenten, berekend op de droge stof, zonder verpakking"> ID="2">0406 90 03"> ID="2">0406 90 04"> ID="2">0406 90 05"> ID="2">0406 90 06"> ID="2">0406 90 07"> ID="2">0406 90 08"> ID="2">0406 90 09"> ID="2">0406 90 12"> ID="2">0406 90 14"> ID="2">0406 90 16"> ID="2">0406 90 18"> ID="1">10> ID="2">0406 90 01> ID="3">Cheddar, in hele vorm, met een rijpingstijd van drie maanden, met een vetgehalte van 50 gewichtspercenten, berekend op de droge stof, met een vochtgehalte van meer dan 50 doch niet meer dan 57 gewichtspercenten, berekend op de vetvrije kaasmassa, zonder verpakking""> ID="2">0406 90 21">