Home

Support en contact

In- en Uitvoer Klantenservice

📞 070-378 98 80
✉ inenuitvoer@sdu.nl

Nationale helpdesk Douane

📞 088 156 66 55
(maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur)

Belastingtelefoon Douane

📞 0800-0143

vanuit het buitenland: +31 45 574 30 31

Producttrainingen

Tijdens de producttrainingen geven we je een uitleg over alle functionaliteiten van Inenuitvoer en maken we je wegwijs, zodat je optimaal gebruik kunt maken van Inenuitvoer. Stel je vragen tijdens de training aan de producttrainer of via de chat, en ontdek alleen mogelijkheden van Inenuitvoer.

De producttrainingen vinden meerdere keren per maand plaats. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van de exacte data.

Schrijf je nu in voor de Inenuitvoer producttraining!

Sdu nieuwsbrief

Schrijf je hier gratis in voor de Inenuitvoer nieuwsbrief en blijf dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen op douanegebied.

Schrijf je hier gratis in voor de Inenuitvoer Ins&Outs en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met daarin een aantal interessante artikelen en/of beschouwingen.

Zoeken op inenuitvoer

Ik vind niet wat ik zoek, hoe komt dat?
De zoekfunctionaliteit in het inenuitvoer werkt wezenlijk anders dan het oude inenuitvoer. Het inenuitvoer maakt gebruik van een slimme functionaliteit waarmee we op basis van data de relevantie steeds verder zullen verbeteren. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

Zoeken met Booleaanse operatoren
Je kunt de onderstaande booleaanse operatoren gebruiken om meer controle te hebben over waar de zoekmachine op zoekt. De volgende operatoren zijn tot je beschikking:

  • De’ AND’ of ‘+’-relatie wordt standaard al gebruikt bij het zoeken op meerdere woorden.
  • “ “ voor het zoeken naar de exacte volgorde, bijv.: “chemische stoffen”.
  • ‘-‘ voor de NOT-relatie, hiermee zoek je documenten waar het ene begrip wel in voorkomt maar een ander begrip juist niet. Tip: het minteken dien je aan het uit te sluiten woord vast te tikken, bijv.: corona -covid.
  • ‘|’ voor de OF relatie, hiermee zoek je documenten waar één of meerdere begrippen in voorkomen, bijv.: corona | covid.
  • ‘*’ voor het zoeken met een wildcard, bijv.: ziekte*. Hiermee zoek je naar woorden die beginnen met ziekte.
  • ‘()’ voor het combineren van meerdere operatoren, bijv.: (corona | covid) brexit. Je vindt dan documenten die óf corona óf covid bevatten én brexit..


Staat je vraag hier niet tussen?
Heb je meer vragen over het zoeken in Inenuitvoer? Neem dan contact op met ons op via 📞 070 378 01 35 of ✉ inenuitvoer@sdu.nl.